Saturday, August 15, 2015

Siapalah tahu.

Mungkin satu hari nanti dimasa hadapan akan jadi seperti mereka. Siapalah tahu. Kita berkeinginan tapi Allah lebih menginginkan kita kepada sesuatu yang lebih baik. Siapalah tahu. Kan. Berharap dan berdoa.

Dah berbulan-bulan balik dari Jepun, balik dari Korea. Mula-mula eksyen tak rindu lepas tu menggelupur rindu itu rindu ini. Tapi paling teruk kes rindu nak makan itu nak makan ini. Rindu nak makan soba dekat airport Kansai tu ha. Rindu tahap melampau maze soba dekat Asakusa. Mujur tak mengandung ke apa. Gila kalau mengandung lepas tu duk patplohlapan jam teringat soba tu. Kalau suami pilot aci la ikut suami pi kerja ke apa. Ini jangan harap pilot, bayang bakal suami pun tak nampak. Nak kena mandi bunga ke? Hahaha...ada kawan tu betul-betul pi mandi bunga sebab asyik putuih cinta ja. Tapi siapalah tahu sekali betul-betul kahwin dengan pilot. Sujud syukur patplohlapan kali.

Nak tulis trip pi Jepun haritu pun malas. Lagi satu sebenarnya takda line internet yang membanggakan hence biarlah tinggal dalm ingatan je. Tengokla kalau rajin. Siapalah tahu esok lusa datang rajin berdesup tulis cerita pasal pi Jepun. Agak nak kena tulis jugak la kut sebab nak kasi tau lelaki Jepun lagi handsome dari lelaki Korea. Whatthefish alasan ni.

Hahahaha... merapu sakan. Maklumlah lama tak menulis.

Fikir-fikir balik nak kena cari office job semula. Kerja 5-6 tahun lepas tu ambil another year gap pi travel. Kot boleh pi belah-belah Europe sana. Nak pi German rasa. Ke pi Australia sana. Repeat Jepun pi Akita pulak ka. Nak pi tempat yang ada kawan kenal je.

Haritu pi Korea terserempak dengan Cik Jari Manis tapi takda ambil gambar dengan dia. Tapi rasanya dia ada ambil satu gambar saya time mulut penuh makanan sorok dalam pipi. Nak minta gambar tu dekat dia tapi segan. Siapalah tahu kut-kut Cik Jari Manis mai singgah baca ka apa.

Aaahhh. Dah habis merapu. Bai.