Wednesday, December 31, 2008

Sorry

Salam semua...
Sgtlah sorry kpd semua pengujung-pengunjung Felt Cabin
Masih tidak dpt mengupload gambar2 br utk tatapan anda semua
Seriously sgt kesempitan waktu sepanjang dua minggu ni

InsyaAllah saya akan cuba mencuri sedikit masa yg ada utk mengupload latest handmade
stuffs yg br selesai saya siapkan.

Terima kasih kerna masih sudi menjengah walaupun blog ni tidak berupdate.

Kalau ada sebarang pertanyaan, email me at feltcabin@yahoo.com

Friday, December 19, 2008

More Design

Hi,

New designs just for you.
Smileys

More..ada slipar jepun lg.

These samples just to give you some ideas.You may have better idea than mine.You can choose from these samples or sent me your own design to feltcabin@yahoo.com.

*all pictures:credit to ClipArtOf.com

Wednesday, December 17, 2008

Ila


Satu lagi tshirt utk diri sendiri.
Ngee~~
Takda keje dah..
Apa lagi, jahit utk diri sendiri la pulak.
Stoberi merah tu sebenarnya utk buat FM tp bantai je jahit atas baju tu.
Malas dah nak gunting yg lain.
Grab je mana sempat.

Fridge Magnets & Brooches

Salam to all.

Today I would like to introduce my custom made fridge magnets and cuppie cake brooches.Material used same as Tshirt which is felt.

Price: RM6
Status: Available

Price: RM3
Status:all SOLD
[possible to re-produce]


Interested to buy the custom made FM and brooches,email me at feltcabin@yahoo.com. @sengihnampakgigi

Tuesday, December 16, 2008

Loved Design

Ni pulak loved design.Sesuailah utk org yg duk bercinta.

Pen merah,
Pen biru,
You marah,
I lap you.
@sengihnampakgigi


Tee Design

Salam...

As promised, ni ada beberapa contoh design tshirt untuk tatapan anda semua.
Nama tu sebagai contoh je.Nanti boleh tukar dgn nama sendiri.

Colour of the shirt: White (kalau nak warna lain,just let me know)

Sunday, December 14, 2008

I'm home

Salam semua...

Saya telah pun membalikkan diri ke rumah after a week of holiday.
Felt Cabin akan beroperasi dgn jayanya selepas ini,insyaAllah.

Before I end my short entry tonight,ni ada 2,3,4,5 keping gambar of my works.

pillow case
**sublime stitch, felt appliques

closeup

closeup lagi @sengihnampakgigi

As a conclusion (eceh,siap ada kesimpulan.hehe..), sapa2 yang nak order selain dr tshirt pun diterima jugak.

Monday, December 8, 2008

Samples

Hello dear!!

These are some samples of the shirt which I just finished working on it yesterday.

one four three seven

I love you forever @cium@malu
Available
Size M
Price RM 26 not including delivery charge

Made one for myself.
Yes, I'm a left-handed person.
I loved sewing, crafting,scrapping,reading,talking...haha...


Thats all for now.
I'll upload more pictures later.