Saturday, January 31, 2009

Pink's t-Shirt

Salam semua..
Hello dear visitors..

How's ur CNY holiday??
Hope all of u had a great holiday as great as mine

:cinonet_17:

So..
Tempahan kali ini dr Melissa.
Pink colour t-Shirt.

Baju untuk Cik Puteri.
Dipendekkan ejaannya menjadi Put3.

Memandangkan baju ni dah ada corak-corak bunga
Maka,
Tidaklah ditambah dgn gambar-gambar lain.
Saya just tambah soft pink butterfly dkt sebelah kanan tu.


Kepada Melissa..
Terima kasih.

@sengihnampakgigi

Monday, January 26, 2009

Aqid's n Aqmal's t-Shirt

Salam..
Good morning..
Good afternoon..
Good night..
Selamat pagi..
Selamat ptg..
(banyaknya ucapan selamat.just choose one yg mana anda berkenan ye)
@sengihnampakgigi

After few weeks...
At last..
I've got something to published here just for all of you.

Akhirnya..
Huu..
Lega..

Tempahan dari Kak Ida.
Dua helai baju yg bertulis nama anak-anaknya - Aqid and Aqmal.
Lepas tu ada jahit sikit gambar kereta dgn roket dkt baju tu.

Meh tgk meh..
Hasil kerja saya.
100% jahit tangan.

Aqmal's shirt in grey
*bapaku pulang dr kota..
bapaku belikan kereta..

kereta kecil warna merah..
boleh ku bawa ke sekolah..

Aqid's shirt in blue

To Kak Ida..
Thank you so much.

So..
Kpd sesiapa yg berminat nak tempah baju mcm ni..
Just email me at feltcabin@yahoo.com.


Saturday, January 10, 2009

Camera NIKON

Hello!!
Hi!!

Meh tengok meh..
New stuff on shop..
Waiting for new owner..

Sejak akhir-akhir ni..
Camera SLR menjadi kegilaan ramai remaja..
Termasuklah saya.
Huhu..

Sana-sini org guna camera SLR.

Oleh yg demikian..
Lahirlah camera yg comel ini.
@sengihnampakgigi


NIKON Fridge Magnet
Size: 6.5 X 5 cm
Price: RM 9.oo
Status: Available

Friday, January 9, 2009

Tempahan dr Eunice

Ni tempahan dr Miss Eunice.
Blue Pillow,Cuppie cake n Basketball without pins.
Rasanya dia nak tampal dkt kad kot.
Dah lama siap n br td dpt bagi dkt pemiliknya.
Comel je orgnya @sengihnampakgigi

Eunice..
Thank you...

Wednesday, January 7, 2009

Brooches & Keychains

Salam semua...

Akhirnya..
Selepas berminggu-minggu tak mengupdate with new stuffs
Hari ni barulah berjaya mencuri sedikit masa yg ada utk update my Felt Cabin.

So..
Ni ada few brooches n keychains utk tatapan anda semua.
Jom tgk!!

Sesuai utk dijadikan keronsang atau pinkan je dkt mana-mana yg patut.
Ada beads kt tepi-tepi bunga tu.

Price: RM5
Status: Available
Size: Akan diupdate kemudian (lupa pulak)
ALL SOLD OUT

Price: RM5
Status: Available
Size: Akan diupdate kemudian (lupa pulak)
ALL SOLD OUT

Ada byk lg tp belum ditangkap gambarnya
InsyaAllah..
Ada kesempatan akan diupload gambar baru lagi.