Saturday, September 29, 2012

Korean food, bukan yang pertama kali.


Kali kedua, made in Malaysia. Previously, makan yang made in Korea almost 2 years ago. Hahaha....
Sedap? Ok, tak adalah tak sedap. Teopokki adalah rasa macam Yong Tau Foo. Nice... nice... Next time boleh order Bulgogi dengan Pancake dia pula.

Oh, makan di Dubu Dubu Midvalley.


Published with Blogger-droid v2.0.8

Friday, September 14, 2012

S.H.I.N.H.W.A


Jeng jeng jeng....
Ini ialah oppadeul...
Anda mungkin tidak kenal mereka kerana mereka ialah 1st generation idol.
Selalu jealous dengan diorang punya 14 years friendship.
-_-

Sejak comeback diorang, Running Man no more.
Sibuk tengok Shinhwa Broadcast.
Gelak guling-guling tengok keletah diorang.




Tuesday, September 11, 2012

Bila?

Tujuh bulan dah bekerja. Kehidupan semakin tidak menggembirakan. Rasa macam nak gila. Kesimpulannya, saya tak suka kerja saya. Kepada sesiapa yang nak ambil QS tu sila fikir berjuta-juta lemon ya.

Sebenarnya nak tulis...


Bila nak dapat peluang pergi ke sana lagi?
Teringat-ingat.
Dah nak masuk 2 tahun dah.
Terindu-rindu.

Ya Allah, permudahkanlah apa yang aku inginkan ni.

Hmm...