Monday, April 22, 2013

Beotigogae Station

Kalau macam gini gaya hari-hari nak kena menapak naik tangga dekat sana, alamatnya...


Walaupun dapat guesthouse yang murah gila untuk satu malam, tak sanggup. Konon nak berjimat tapi ini bukan setakat jimat tapi menyeksa diri sendiri. Huhu... 


5 comments:

  1. akak!!!! u're in Korea already?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. idok la...
      saya masih di sini, di tanah malaya XD.
      duk survey GH. semput tgk layout plan subway korea ni -_-;

      Delete
    2. Akak, trip before,akak naik subway ke x?

      Delete
    3. Trip before ikut tour guide. Tak pernah naik pun.Kenapa? Ni risau jugak. Kira nak gi ni mcm 1st time laa..

      Delete
    4. Saje la tny,sebab nmpk akak mcm risau.Jgn risau, biasa2 je,eskelator ada,lift ada, tangga tu lumrah subway lah kan. Yg penting sy pun seronok naek subway ni. Xde pening2 kak, direction nk change line ke,exit ke sumua ada. Explore je. Jgn risau lah, tp mcm sy dlu,sy print 1 subway map n guna as reference,bru lah sng, otw tu dh boleh plan nk route mana,change kat mana. Akak stay area mana nt? E-Dae ke

      Delete