Thursday, August 29, 2013

[Map] Hello Kitty Cafe, Hongdae

So, at this hour (12.15am) I am playing with NaverMap application which I have installed on my tab like ages ago. With limited K-vocab, only now I succeed on how to make the blue line color visible on map.

Starting point is from Exit 9 of Hongdae Station Line 2 (green color) and Hello Kitty Cafe is somewhere located at place marked with No. 7 (look at the dotted line). Hmm...so, I might use this map later. Hope it will bring us to the right place with minimum chances of getting lost. Look easier to locate the location on plan but who knows. Haha... Actually there are 3 places I plan to visit on this map which I will share in the next post.

For those who can read Hangul, install NaverMap for your future use :)


Edit :
출발 - starting point, departure
도착 - arrive
헬로키티 카페- Hello Kitty Cafe

Sunday, August 11, 2013

Halal Ramyeon - Soon Ramyeon found at Jaya Jusco @ AEON


No halal logo printed on the packaging hence you will find it placed together with other ramyeons at non-halal section in Jusco a.k.a AEON supermarket. Huhu.. To make it worst, if you still want to buy it, you have to pay there!

Ah, ini boleh menimbulkan spekulasi dikalangan rakyat marhaen. Tambah lagi dengan smart phone di tangan, silap haribulan popular masuk youtube "Wanita bertudung beli makanan non-halal di Jusco".

Sedikit excited bila ternampak mi segera ni dekat supermarket Jusco. Siap dah angkat dan belek, memang ada tulis "No Meat" dekat bahagian belakang tu cuma tak beli je. Details info untuk mengesahkan ramyeon ni halal, boleh baca dekat blog Kak Zarina, Budget Travel Guide South Korea. Tapi saya rasa design packaging dah berubah.

Musykil juga kenapa ramyeon ni letak dekat non-halal section sedangkan memang dah tulis veggie ramyeon dan no meat. Hmm... nak kena pergi buat aduan berserta bukti mi ni halal ke? Haha... Sampai macam tu sekali semangatnya. Nampaknya cari dekat sana terus jelah nanti.

Lagi satu, yang ini saya jumpa dekat AEON Taman Maluri. Tempat lain tak tahu ada ke tidak. Kalau tak ada dekat bahagian normal mee maggi, cari dekat non-halal section ya. Kalau dah berjaya beli, let me know ok. Haha...

Monday, August 5, 2013

Day-X5



Di saat warga kota sibuk meninggalkan ibu kota pulang ke kampung halaman untuk beraya, ada orang tu sibuk excited mengira hari hendak pergi bercuti. So, how many days left? Huhu...