Sunday, December 14, 2008

I'm home

Salam semua...

Saya telah pun membalikkan diri ke rumah after a week of holiday.
Felt Cabin akan beroperasi dgn jayanya selepas ini,insyaAllah.

Before I end my short entry tonight,ni ada 2,3,4,5 keping gambar of my works.

pillow case
**sublime stitch, felt appliques

closeup

closeup lagi @sengihnampakgigi

As a conclusion (eceh,siap ada kesimpulan.hehe..), sapa2 yang nak order selain dr tshirt pun diterima jugak.

4 comments:

  1. cantik la pillow case ni. baper ye u amik kalo nk tempah?

    ReplyDelete
  2. hi cik oren.
    one set (2 pillow cases)saya amik RM26 tak termasuk sarung bantal ngan delivery charge.

    ReplyDelete
  3. ok Jaja..nnt yer I nk cari pillow Love shape.
    then i will confirm n poss to u k.

    ReplyDelete
  4. okeyh cik oren..
    sy mentunggu confirmation email dr cik oren..
    nak buat atas pillow love shape ye...
    adiah utk kekasih eh ;)

    ReplyDelete