Monday, September 14, 2009

Topi

Salam..
Sudah lama tidak mengupdate blog ini..
Huhu..

Sekadar mengisi masa lapang yg sangat lapang..
Maka dgn rajinnya saya pun mengupdate blog ini..

Tempahan dr seorang teman..
Dah lama dah tp br sekarang rajin nak upload gambar..
Iyalah, sekarang ni kan tgh mengisi masa lapang yang lapang..

Sepasang topi baby...

Thank you..

p/s: just can't stop sewing...haih~~

3 comments:

  1. super cute!!! are they twins? love the color. good job dear :)

    ReplyDelete
  2. salam. kalo nk tempah topi cmni bape harga eh? tp tuk bdk 3 taon...

    ReplyDelete
  3. wsalam.

    saya tak jahit topi. topi2 ni beli dah siap. saya cuma terima order untuk jahit nama je.

    kalau sis nak tempah, boleh hantar topi dkt saya. kalau nak tempah topi, cuba try tgk dkt okinokiyo.com. dia memang terima tempahan untuk topi

    ^^

    ReplyDelete