Sunday, February 24, 2013

AA ke MAS

MAS is not having any sale or promotion at this moment while AA is currently on their last day of sales.

Er... I plan something for this coming May. I need a break after 2 months (March and April) of working non-stop without any public holiday (alasan). My mind already set for MAS (sebab ada sesuatu) but the truth is not always pleasant. I learnt my lesson today. LOL. But still I want to buy MAS (juga tu!!).

Er... AA is way... way much cheaper from MAS even after add-on items and luggage. But......

I don't want to waste my money but this is the only chance I could fly with MAS again (macam tak pernah naik MAS kan). I still afford to buy the ticket actually. Cuma bila tahu AA lagi murah, hati berbelah-bagi. Nak jiimatkan. Tapi rindu dekat KLIA. Hahah....

Sekali-sekala untuk kepuasan, kegembiraan diri sendiri tak salahkan?? Huhu.....

2 comments:

  1. omo,kak jaja! bila nk fly nih? boley share x plan kak jaja..... email ke, fb ke..share la, nk taw jugak..... *mode:penyibuk*

    ReplyDelete
  2. keke....
    nk fly lambat lagi. fiqah kut yg fly dulu dr akk. akk plan hujung thn kalau tak da aral. fiqah pi summer kan. akk xplan pape pun lg.nk gi mana pun tak tau. fiqah tak kije lg apa kata pi apply part time dkt kak zarina sana tu jd tourist guide part time...

    ReplyDelete