Friday, March 15, 2013

Terlewat Setahun

Better late than neverkan selalu orang cakap. Huhu... Sekali ini memang sungguh-sungguh lewat. Setahun lewat!!

Cerita ini!!!


Menangis sebanyak dua sungai. Kalau boleh tak mahu cerita ini habis. Tak mahu kembali ke alam realiti. Huhu... Penghakhiran yang bahagia cuma bahagian yang watak Eun Si Kyung mati tu tak dapat nak terima.Ish!! Frust! Sebab dia mati, pukul 3 pagi duk menangis dalam bilik lepas tu terus masuk tidur. Sampai hati dia buat watak tu mati. Rasa macam watak Eun Si Kyung paling menyerlah. Sebab dia handsome kut. Kehkeh...

Dah seminggu habis tengok drama ni tapi dah start rewatch balik. Best!! Lawak, sedih semua balance.

Tengok cerita ni tertanya-tanya kenapa North dengan South tak boleh berdamai. Hmm... Tertanya-tanya kenapa diorang jadi macam tu. Hmm... Bila entah rajin nak google sejarah NK dengan SK ni.

No comments:

Post a Comment