Wednesday, December 10, 2014

Free seat Air Asia wujud rupanya.

Sudah berapa banyak kali iklan Free Seat Air Asia tu tapi tak pernah pula ketemu dengan tiket yang berharga RM0.00. Sungguh tak tipu memang tak pernah jumpa. Walaupun percubaan mencari tiket free seat tu memang selalu sangat. Sampaikan hairan macamana orang lain boleh jumpa.

Sekali hari ini bila jumpa tiket free seat RM0.00, menggelabah biawak terus. Haa, ambik sekali dia bagi free seat bulan puasa. Dah nak makan burger shrimp Lotteria dibulan puasa camana nanti? Lepas je terbeliak biji mata tengok harga murah terus check calendar. Sah la bulan puasa. Hmm... punah harapan. Try juga check tarikh lain selepas raya, macam ada, macam tak ada. Website Air Asia tu macam lawak sebab dia mula-mula murah lepas tu mahal. Ikut suka hati dia je nak murah. Even kalau refresh website silap-silap free seat tukar date lain pula.




Beli ke tak beli? Agak-agak puasa dekat Korea boleh turunkan berapa berat... 5 kilogram, 10 kilogram? Idak pun ambil peluang cari pengalaman berpuasa di perantauan. Er... masalah sekarang duit nak cekau mana? Tempat tinggal macam no problem inshaa Allah boleh tumpang rumah host couch surfing last year tapi malu la pula. Lagi satu macam tak confident je nak cakap dekat mak nak pi lama sekali lagi plus tahun depan dah set nak cari office job balik. Ish. Beli dulu pergi tak pergi, puasa tak puasa belakang cerita ke camane? Gigil-gigil tangan acik masa nak confirm. Huhu....


4 comments:

  1. :O :O :O :O baru tengok jugak, rupanya adaaaaa :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok jangan tak tengok.hahah....beli juga ke?

      Delete
  2. Gitu kan. Disebabkan murah kalau kata xjadi pergi pun, xdelah ralat sangat kan. Tapi aku doakan jadi! Nak gi sebulam lagi ke Ja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, kalau bukan rezeki tak jadi pi ke apa, tak ralat sebab bukan ratus-ratus kebabom harga dia. Tapi molek benarlah tolong doakan jugak.Lol... Mmg nak repeat ikut hati. Tak sure lagi nak pi berapa lama. Tengok budget dulu.

      Delete