Wednesday, May 14, 2014

After 6 months.


50 hari tak cukup.
Even after almost 6 months home...
Hari-hari, tiap-tiap malam still fikir macamana nak tinggal dekat sana.
TINGGAL.
Iya TINGGAL.
Nampak tu dua kali upper case nak stresskan word tinggal tu.

Walaupun bukan semua yang best dekat sana contoh tang makanan, tang nak solat tapi entah, 그냥 다시... 영원히 그 것에서 살고 싶어. 아마...

Mula la nak lupa diri tu.

5 comments:

  1. Jaja!!! Kita naik 'bot yang sama'. Duk fikir bila ntah dapat tinggal sana. Macam2 plan dalam kepala. Nan hado lagi terbuat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena kahwin orang Korea ke cenggini kita-kita ni?
      Hahahah...

      Delete
  2. Me plak dok pk mcm2 how not to quit my job but nak stay kat sane lame2 ... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...
      Yg itu mcm complicated sikit jln cerita dia.
      Belum tolong fikirkan pun dah hang otak ni.
      Hahaha....

      Unpaid leave la jawabnya.

      Delete