Wednesday, May 14, 2014

Mohon terasa. Sekian.

Cuba baca 3 baris post dari Facebook Malindo Air.

Sekali dia smash mcm Dato' Lee Chong Wei smashed. Zappp!
Tersungkur jatuh ke gelanggang cuba nak return the bulu tangkis.
Tapi hanya mampu melihat bulu tangkis tergolek sipi-sipi nak keluar garis putih.

Tak pun macam Lin Dan smashed. Zappp!
Laju kalah kereta F1. Tepat kena dekat badan.
Tapi Lin Dan lepas kahwin  yakni sekarang apasal dah selekeh sangat?? Eh... (sempat lagi tu)

Adoi admin Malindo Air ni.
Tak ada sorok-sorok, terbuka direct terus dia kasi smash.

Mohon terasa kapal terbang merah.
Hahahaha....

Free no RM3 fee, ok.
(ketik untuk bacaan seterusnya)

Er....gelak-gelak pun masih beli tiket AA sebab Malindo tak ada route ke 'kampung halaman'. Aish...

2 comments:

  1. Perenggan akhir adalah lawak giler. Hahaha sebab xde route balik kampung tu yang kena pandang red airplane gak. Sob.

    ReplyDelete