Monday, September 29, 2014

365 days have passed since 290913

Masa ni, tahun lepas rasanya tengah lepak-lepak dalam bilik dekat guesthouse. Ok lupa nama guesthouse. Guesthouse dekat area pffftt... tak ingat juga!! Masyaallah baru genap setahun pun dah lupa. Padahal tempat tu banyak kali lalu plus siap ada couch surfing dekat-dekat area tu. Masyaallah makan semut banyak.

So dah setahun berlalu sejak solo trip yang tak berapa nak solo sangat. Ya Allah sat benor rasanya. Next trip tiket tak beli lagi. Eceiwah! Berangan sangat!! Selang setahun la balik kampung. Tak ada la koyak sangat poket petani anggur cum. baker tak bertauliah ni.

Yang pergi 2 bulan pun duk teringat-ingat. Macamana agaknya budak-budak yang belajar dekat sana eh? Bukan teringat apa, tapi lately ni asyik terkenangkan makanan-makanan Korea tu. Kalau suruh senaraikan food to eat bila balik Korea, boleh tahan jugalah panjangnya. Lebih dari 5 jenis makanan. Adoi....

Nak pi balik kampung time winter. Harap-harap ada salji sebab sekarang cuaca macam tak berapa menentu sangat. Silap-silap tak ada salji. Sudahlah tahun lepas elok balik Malaysia hari ini esoknya first day salji turun. Manalah orang tu tak guling-guling keciwa atas katil. Hmmm...

Rindu. 


2 comments:

  1. same lah kitaaaa..rindu winter sangat2..pelikkan,tp sy rsa winter sgt charming eventhough brutal..nappeun namja cheorom? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ecewah, nappeun namja cheorom sangat. Lol....

      Delete