Friday, October 10, 2014

Secondhand Novels; Malay & English for Sales

Secondhand novels untul dilelong buang habis. Hahaha... Dah tak berminat sangat hendak membaca novel Melayu mahu pun novel English. Jalan cerita semuanya sama novel Melayu la ni. I is... 'boleh tak buat cerita yang mencabar sikit?' Asyik-asyik kahwin paksa, terpaksa kahwin sekali suami tak suka. Eh?

Dulu suka baca novel kira boleh jatuh dalam kategori hobi tetapi sekarang tidak lagi. Entah mana pi semangat membaca dulu-dulu tu pun tak tahu. Sudahlah novel sekarang mahal-mahal. Jalan cerita pulak....hmm.

Novel kegemaran simpan. Novel kurang gemar nak jual. Novel insyaAllah dalam keadaan baik, siap ada yang berbalut. Ada novel English yang beli tapi tak baca. Beli deekat BBW ke apa entah. So ini gambar dekat bawah kut-kut ada yang nak belikan.

Harga buku tidak termasuk kos penghantaran. Harap maklum.

Novel Melayu

Sedetik Cinta, Kreisya Reisya
RM8.00

Sejujur Hatimu, Umi Azrini
RM12.00

Kemelut Kasih, Manera Muhammad
RM6.00 SOLD

Hanya Kerana Cinta, Norhayati Berahim
RM12.00

Plain Jane, Nurul Syahida
RM10.00

Senafas Rindu, Damya Hanna
RM12.00

Ilham Hati, Damya Hanna
RM12.00

Hati Seorang Wanita, Norhayati Berahim
RM8.00 SOLD

English Novels

RM6.00

RM6.00

RM6.00

RM10.00

RM10.00

RM6.00

RM6.00

RM20.00

RM6.00



5 comments:

  1. salam, ada lagi x novel kemelut kasih dan hati seorang wanita.
    Tolong email ke rafeah_ahmad89@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. novel sejujur hatimu ada lagj x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lagi.boleh mesej saya 013354 4234 :)

      Delete
  3. buku one thing led to another ada lagi? please email me at amirah_ahaha@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. ada lagi.kalau berminat boleh mesj 0133544234. saya boleh saing pos hari ini atau esok.

    ReplyDelete