Tuesday, May 12, 2009

Cutie Pie Frame

Salam..
Holla..

Lama rasanya tak berupdate Felt Cabin. Bukan saja Felt Cabin ni, malah personal blog saya yg lagi satu tu pun tak berupdate. Bukan tak ada benda nak tayang, cuma malas tahap kritikal. Tambah lagi hari-hari duk kerjakan kain-kain yg br saya beli last week. Banyak dah koleksi kain tinggal nak ukur, gunting and jahit. Maybe akan ditempek di sini or mungkin akan terus dihantar ke kedai. Just wait and see.

So, hari ni baru nak tempek gambar tempahan frame yg diorder oleh Saudari Jue. Dia nak pattern mcm Cutie Pie tu tp tukar kain background dgn colour cuppies. Yg lain -lain tu sy ikut sedap mata sayalah.

Blueberry Cuppies (SOLD)

*smile*

No comments:

Post a Comment