Saturday, May 23, 2009

Live Green With HP Recycling

Holla...
Salam semua...

Nampaknya my Felt Cabin ini akan menjadi blog utk saya berceloteh sama seperti blog saya yg lagi satu. Huhu.. Sudah keluar topik sekejap blog inilah. Harap jgn marah, bawak bertenang. Janganlah kata saya tidak professional. Tak dapat nak bezakan antara kerja dan personal. Eceh!!

Sebenarnya ada je kerja-kerja jahit-menjahit saya yg dah siap tersusun rapi di dlm almari, kotak, penselbox... just name it. Di mana ada ruang di situ ada brg craft saya.

"Tapi mengapakah saudari tidak menempek gambar-gambar itu di sini?" tanya anda.

Hehe.. Jawapannya malas lah. Sonang cerita. Malas betul nak amik gambar. Nantilah, mungkin petang karang saya akan membuat sesi fotography bersama brg-brg craft saya di luar umah. Di luar rumah, di bawah sinaran matahari terik.

Ok.Okey. Enough.

Sebenarnya tujuan menulis di sini ialah untuk bercerita kisah saya suka warna hijau. Ceh, tak ada cerita lain kata anda.

"Live Green With HP Recycling"


Mak oi. Besar bebenor. Hehe... Hijau di situ. Pagi ini telah mengclick iklan di tepi sinun. Baru hari ini mendapat ilham untuk menclick di situ. Entah angin apa, baru hari ini nak tekan,tekan dan tekan.

Itulah, dulu jual mahal. Bila dah baca, baru tahu apa sebenarnya yg HP duk sibuk iklankan. Mujur duit ada lg. Memang dah lama nak beli bateri untuk Mr Lappie nih. Bateri laptop nih dah tamat riwayat dah. Sekarang ni (menanya dari dulu lagi) memang 100% pasang wayar. BAteri sekadar hiasan je.

Kata Incik HP

" Simply purchase a brand new HP Notebook Battery and trade in your old ones. What's more! For each redemption you'll get to enjoy exciting free gifts!

Lihat...lihat... setiap redemption dpt free gifts la. Sekbaik promotion sampai 31 May nih. Hari ni 23 May. Sempat lagi nih nak pi beli bateri baru. Ayuh, kita pergi beli bersama-sama.

Sebelum tu, meh nengok free gift yg HP janjikan itu. Kalau dia tak bg, tumbuk sebijik tang mata ok. Jangan takut jangan.

  • Shopping vouchers
  • USB Energizer Charger
  • 4GB USB Flash Drive - Yang nih sesuai la utk sesapa yg suka tengok movie. Sekali dload, bole dload banyak-banyak.
Dan jangan lupa, kepada sesapa yg ada hajat nak beli bateri baru and nak dpt gifts di atas ni, kena download borang redemption dulu. Click dkt iklan kat sebelah ni for more information and redemption's form.

Okay. Itu jelah pun nak ckpnya. Hehe...JAngan lepaskan peluang!! Go go GREEN.

No comments:

Post a Comment