Sunday, May 17, 2009

Selamat Tinggal Felt Cabin


:pingu_28::pingu_27:

Selamat Tinggal semua.

Sudah 80 hari ( mcm sedikit over di situ) duk pikir pasal penutupan Felt Cabin.
Tapi masih belum dizahirkan lagi.
Tak pasti nak tutup ke tak.
Aaa... tak tahu.

Kenapa nak tutup??
Sebab saya tgh sibuk meributkan otak dgn label baru.
Insyallah yg kali ni saya nk buat betul2.
Siap lengkap semua tp masih dlm perancangan.
Masih byk benda saya nak kena fikir dan buat.
Dr design hingga la ke product.
Dengan modal yg rendah, dengan sy seorng diri tanpa ada bantuan dr org lain...
semua kena buat sendiri.
Macam-macam benda nak fikir.

Tapi, cuti masih berbaki sebulan lebih.
Lepas tu saya kena back to school dan saya tahu, saya akan sibuk dengan thesis semua.
Masa tu mesti saya dah tak boleh nak jahit-jahit.
Final year yg pasti memerlukan saya menumpukan sepenuh perhatian kpd pelajaran.
Hmm...

Janganlah tertanya-tanya andai satu hari nanti Felt Cabin ini hilang satu hari nanti.

Wassalam.

6 comments:

  1. Takpela,next shop nnti buatyg terbaek eh2..I support u!

    ReplyDelete
  2. ala.. janganlah gitew
    tak seronok la ahli berkurangan nih..
    marilah sesama memeriahkan lagi dunia kreatif kita..
    cheewah.. semangat ckit. takper...
    kalau ada masa buat kalau takde masa sjkuz perah idea n simpan untuk idea itu dizahirkan..;))

    come...on
    chaiyo..chaiyo..

    ReplyDelete
  3. uh sedeynye~
    jaja blaja kat mane?
    tgh cuti yeh..mesti ipta ni :-)

    takpe, mmg kite tak banyak mase sbb still scholling. Nanti dah settle sume,bole la bukak kedai sepenuh mase..

    keep it up! :-)

    ReplyDelete
  4. tika - tika, sama uni dgn tika tp kampus gombak.

    mama dhiya n nisa- thank u for the support. mama, saya perah2 pastu simpan dlm botol. nnti one day br "minum" :)

    ReplyDelete
  5. ko buat akak risau plak..takpe atleast akak tau camana nak cari ko :P

    ReplyDelete