Tuesday, August 23, 2011

Rambling Tuesday

Assalamu'alaikum ^^


Selamat ______ (Fill in the blank as you wish ^o^). Berharap hari ini lebih baik dari semalam in terms of productive, creative bla bla bla. Kenapa? Semalam tidak baik kah? Semalam hari tidur sedunia kerna hanya tidur selama 2 jam. Berjaga dari pukul 12 malam hingga ke pukul 8 pagi. Makanya satu kerja pun tak jalan.


So, hari ini berharap dapatlah lukis dua tiga 'ketul' idea. Nak menjahit malas. So, marilah melukis pula. Mungkin boleh hasilkan something untuk project after raya. Mungkin laa... Dah ada satu product baru coming soon in line. Nak update pun malas sebab semua orang tengah mood nak raya, so tunggu lepas raya lah. Sementara nak menunggu, tambah-tambah mana yang patut lagi.


Raya tahun ni maybe tak ada baju raya. Tak berasa nak pakai baju baru pun. Recycle sajalah baju-baju yang masih muat tu. Kalau tak muat juga, beraya pakai seluar. Huhu.. Seluar saja yang baru. Seluar hari raya.


Tamat sebab tak ada idea dah. Wassalam.

No comments:

Post a Comment