Thursday, February 6, 2014

[Discount Coupon 2014] - Trick Eye Museum, Hongdae

Bukan tahun melawat pun still banyak je discount coupon yang KTO bagi dekat tourists. Padahal tempat-tempat tu tak pernah lengang dari pengunjung. Rakyat sendiri pun ramai yang suka berlibur dekat situ. Silalah avoid hari Sabtu atau Ahad kalau nak pergi Trick Eye Musuem ni.

So, untuk sesiapa yang dalam itinerary tu ada Trick Eye Museum, selamat bersuka ria dengan harga yang lebih murah. :)

Untuk print discount coupon, click this LINK. Valid until 31st December 2014. Err... sempat ni kalau nak repeat hujung tahun ni. Agaga... Bulu hidung emas tak tumbuh lagi masalahnya, kerja berangan nak repeat memanjang. Nak kata ada boyfriend Korean tak ada pun. Kawan laki ada sorang tu je pun. Muskil. Dah terkena jampi serapah apa la ni. Ish.


2 comments:

  1. Berangan free xpe. Manatau bakal terlaksana menjadi realiti. Aku dah gi yang kat Hongik, berkat ehsan discount coupon gak. Pasni nak tengok kat Ssamziegil tu lak. Mana tau kot2 bulu hidung emas aku tumbuh cepat. Nak juga berbulu emas kan.

    ReplyDelete
  2. Hahaha... Kalau dah tumbuh jgn lupa sedekah sehelai. Nak jugak pi jual boleh duk 2-3 bulan lg kat Korea. Hahaha....

    ReplyDelete