Tuesday, November 26, 2013

29 Sept 2013 - The Day, Sunrise

Pergi sana berdua dengan kawan tapi sebab masing-masing nak tengok sunrise jadi kami beli seat depan belakang dekat area quiet zone. Memang quiet zone aman damai je. Dahlah seat tengah-tengah tu tak ada orang. Memang bahagia sangat.

Beli seat semata-mata nak tengok sunrise memang keputusan bijak. Subhanallah, memang cantik!! Menikmati sarapan pagi nasi lemak Pak Nasser dengan keindahan alam ciptaan Dia. Sekejap-sekejap berhenti makan sebab sibuk nak ambil gambar. Er.. nasi lemak tu sedap tapi macam ada something yang kurang. Nasi tu macam terlalu moist ke apatah. Termuak-muak jugalah nak habiskan.




Dah sampai! After almost 3 years. 



No comments:

Post a Comment