Friday, November 22, 2013

꿀 타래 : Why?

Sedih, kenapa jadi macam ni? Madu strands tu dah cair jadi seketul gini. Sobs, teringat taffy Ta Rae yang buat on da spot tu.. soft je. Ini dah keras tapi makan jelah juga ㅠㅅㅠ
Rasanya next time kalau nak beli bawa balik Malaysia minta dia buat yang baru, yang dia buat on da spot tu. Lagi terjamin elok kut. Yang ini yang dia dah pack awal-awal. Ke mungkin sebab cuaca dekat Malaysia panas tu yang cair tu. Sobs..

1 comment:

  1. Mmg cam gitu.... me penah kene mase mula2 dulu.. beli 5 kotak terus .. konon2 nak bagi kat member.. after few days balik mesia, yg cover putih2 tu terus jadik mcm pecah2... then the next trip, sampai2 mesia je terus masuk peti ais ... taknak jadik mcm yg mula2 aritu kan.. skali keras kematu mcm hape jer.. nak makan pun takleh.. lepas tu,bile beli, sampai2 mesia je terus bukak and makan beramai2 satu family... takde nak simpan2 dah...beli cukup2 untuk makan sekali hadap ramai2 jer...

    ReplyDelete