Friday, January 16, 2015

Double Ppffbtt... Eastarjet.

Alkisah sambungan pagi semalam, maka tengah hari tadi ada orang tu telah menjadi bijak cuba nak report case tak boleh register dengan Eastarjet. Orang tu telefon la nombor oversea yang tertera.

Hallu...... sudahlah kata untuk international tapi sekali yang dia duk membebel dalam bahasa tuk nenek dia dengan bahasa Jepun apa kes. Ige moji??! Habis acik guna bahasa omputih dekat sini camna ceritanya. Sepatah pun tak faham. Yang faham tang shipshio kat hujung-hujung ayat!!

Double pppffbtt... sebab masalah tak selesai pun. Masalah lagi satu muncul.... tak pasal kena bayaq 200++ sebab telefon oversea. What the fish sungguh la!! Otak acik berkedudukan di kepala lutut sekarang ini. Sangat pppbbtff... dkt Eastarjet dan diri sendiri yang bijak bestari.

Mohon ada sesiap yg sudi belikan tiket untuk saya tolong. Hahah...

Terpaksa tunggu Sale Jeju Air pula tengok lagi gempak ke tidak. Tak tak...bukan nak pergi Jeju pun. I need to go sumwhere else plus duit tak kepuk pun menanya.

No comments:

Post a Comment