Sunday, January 18, 2015

Problem solved with Eastarjet.

Okey, macam desparados sangat nak register account Eastarjet. Ini adalah usaha terakhir cakap dengan diri sendiri. Kalau yang ini tak berhasil sah memang tak beli tiket Eastarjet. So sekarang ni since lepas kejadian service center tu saya just assume yang diorang ni memang tak ada service untuk English speakers. Geledah punya geledah jumpa account twitter Eastarjet. Buka kamus, taip sikit-sikit...copy paste banyak-banyak tweet kasi dekat diorang.

Dan.................... dan petang tu  dah boleh register account. What the fish with my RM200++  sebelum tu. I is crying inside. 

No comments:

Post a Comment