Friday, December 16, 2011

Cabaran 30: Hari 16 : Study ke??



Datang mood rajin memanglah study. Tapi study-study ayam aje.Alah.... maksud dia lebih kurang macam peribahasa ajak-ajak ayam.Huhu...

Sebenarnya sambil duk meng-ayam sambil...



... sambil bermain stickers.

Konon-konon macam sambil menyelam minum air. Dah besar-besar melebar ni pun suka jugak main stickers. Stickers ni dah dua tahun tersimpan sebenarnya. Mujurlah tak boleh buat pekasam. Kalau boleh memang dah buat dah.

Jadinya ada harapanlah next year boleh main tempek-tempek dalam diari. Syok main tempek-tempek dalam diari! Err..Masalahnya sekarang ni tulis ke idak diari tu??

Annyeong!~~

2 comments:

  1. kat mane akak beli sticker 2? mahal x?

    ReplyDelete
  2. @orangemad: akak beli dkt Living Cabin tapi dah 2-3 thn lamanya ^^. murah je dlm rm2-3 mcm tu...

    ReplyDelete