Thursday, December 29, 2011

Cabaran 30 : Hari 29 : SM Orchestra Full (SBS Gayo Daejun)

Annyeonghaseyo!~~ ^_^

Post yang ke-100 untuk tahun ni! Hoyeah!~~ Err.... tapi tak da perasaan nak cerita pasal kejayaan seratus sebab orang lain tulis lagi beratus-ratus. Okey, kejayaan dan kegembiraan boleh simpan dalam hati sahaja. Hehe...

Mak aih!! Terkagum sekejap tengok video ni. Tak sure laa live ke idak tapi dekat video tu tulis Live. Saya selalu je cerita pasal Korea kan.... Tapi rasanya cerita pasal artis tak banyak pun. Kalau tak silap tu hah, saya cerita pasal Si Kyuhyun tu. Itu pun sebab lagu dia kan. Lepas tu adalah sikit artis-artis yang lain.

Errr... tapi sekarang saya nak kongsi video ni. Serius terkagum sekejap! So...kepada peminat-peminat SM Family....selamatlah mentengok. First time tengok meremang bulu tengkuk. Suka tengok part yang main violin tu. Seohyun main piono pun daebak! And yang part last tengok SNSD menari teringat dekat konsert Shinhwa yang mana zaman tu saya tak layan pun benda-benda Korea ni.

Edit: Video youtube telah dibuang sebab tak boleh tengok dah. SBSi dah claim copy right. Semalam masih boleh tengok performance SM Family. -____-

Edit II: Okey, ini videonya. Maaflah, bad quality. Tapi bolehlah kan dari tak ada.

EDIT III: For those who are looking for this video in youtube, SBS have uploaded the video at their channel. Visit this link to watch, okay ^_^  The Sound of Hanlyu at SBS Music Festival

video

No comments:

Post a Comment