Friday, December 6, 2013

Cuba bayangkan kalau...

... tiba-tiba dia cakap,

우리 결혼할까용~? O_o
Gelombang kedua, demam. Baru je baik demam minggu lepas, dah demam balik. Ok sekarang demam rindu ke memang demam sebenar-benar demam (Eh?). Macam nak kena penampor je.. macam nak kena sekeh je. Dah pergi lama kot, banyak la nak rindu-rindu. Mungkin demam nak cari kerja kut. Hmm...

Nak telan air liur pun susah. Nak batuk pun susah. Nak cakap pun susah. Nak makan pun susah. Perbuatan-perbuatan itu mengundang kepada kesakitan yang agak sakit. Sakit sampai dekat telinga rasa dia.

Orang sakit kena tidur. Sukalah nak merapu pagi-pagi buta. Patut kena tulis novel ni. Banyak sangat idea. Tulis novel sekarang untung, silap-silap boleh buat telenovela pukul 7 malam tapi janji cerita kena ada unsur-unsur kahwin paksa. Huhu...

안녕. 잘자요~ 보고 싶다.... ㅠㅅㅠ

4 comments:

  1. Wah kalau tiba2 dia cakap macam tu...rasa di awangan lah perlu. Anyway, take care of urself. Drink loads of plain water please.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalaulah kan~~ ^_^ Nak kena tunggu few years more for that keramat words. Aigoo~~

      Thank you..

      Delete
  2. hukkk,sape yg ucapkan ituuuu? wah3..wish u all the best kak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoping that coming from ajushii..LOL... Is too much for lil girl like me. Kehkeh...

      Kalau je Fiqah.. Sobs~

      Delete